Heavydags.

Tack för alla era snälla kommentarer till det föregående inlägget! Vi håller sakta men säkert på att konvertera från sjuktuga till snorfabrik, så det blir nog bra dethär ännu.

puppelinaDå vi missade musikleken idag ställde vi till med disco här hemma i morse istället. Arne&co fick stå för musiken och som special guest star hade vi vår stickade vän Heavy-Puppelina. Jag medger inte att vi lyssnar alltför mycket på Heavymusik hos oss i vanliga fall, men det kan gott ändras i framtiden. Åtminstone har våra två yngsta visat tendenser för att gilla just heavymusik. TIldas favoritlåt för tillfället är “Heavy-Puppe” och Laura gillar att headbanga med så gott det går. Dessutom har Laura tre gånger fått på nån musiklista på min telefon då hon lånat den, varav två har varit nån Heavymusiklista. Jag tror bestämt att vi måste förbereda oss för att vårt varma uteförråd kan förvandlas till en replokal för flickornas framtida heavyband.

Att sticka mjukisdjur är förresten rolig variation till sockor och vantar. Fast det finns nog ingen garanti för att nån på riktigt skulle leka med dem. Denhär kaninen modifierade jag från Kotoliving tidningen.

This entry was posted in Allmänt tjafs, do it yourself. Bookmark the permalink.

Leave a comment